Semester

Älsklingen har sin semester nu, och då har tydligen jag också gått in i något slags semesterläge. Varför blogga om allt kul man kan göra när man istället kan göra det liksom?

Som idag, och igår också för den delen, när jag och pojkvännen tillbringat den mesta av vår vakna (och ovakna också för den delen) tid i sovrummet... Inte riktigt lika kul som det låter men nu är, i alla fall två av, våra väggar nymålade och mycket tjusiga!

Smält bort i solen

Är ofrivilligt hästlös i ett par veckor när Dina ska med matte Jennifer på två läger. Som tur är är första lägret på Välinge, där jag känner mig rätt så hemma, så i måndags så var jag där och tittade. Iklädd jeans och t-shirt fick jag dra på mig både tjocktröja och jacka och frös ändå så idag när det var bättre väder så körde jag liknande utstyrsel i hopp om att inte frysa. Inga problem, iklädd jeans, som slutade mycket uppkavlade, och t-shirt som slutade som magtröja så höll jag på att svettas bort i solen. 
 
Men inga klagomål på det inte, riktigt mysigt att det äntligen kommer lite värme. Dina var sjöblöt av svett efter passet och ryttarna tyckte kanske inte riktigt att den plötsliga värmeböljan var lika rolig, men jag njöt i alla fall i solen. Och imponerades stort av Dina. Hade förväntat mig en väldigt nervös och sprättig liten häst, men fick se en liten dam som (mestadels i alla fall) gick riktigt fint. Nu ska jag bara få henne att gå lika fint, som regel och inte bara undantag, när det är jag som sitter på.
Häst över bommar

Grattis Sune!

Patriks far fyller 70 idag. Ingenting vi hade tänkt fira förrns nästa helg eftersom Patrik går på semester först imorgon eftermiddag och eftersom det tar ett tag och köra upp till nordvärmland. Men precis när jag börjat planera upp min eftermiddag (hoppas att vännerna kan tänka sig att fika med mig en annan dag istället?) så ringde älsklingen och förvarnade om en flykt från jobbet redan efter lunch så innan jag visste ordet av så satt jag i en bil på väg upp till X-här (urinvånarslang för Ekshärad, reds anm).
Efter tårta (vad vore väl ett firande med pojkvännens släkt utan smörgåstårta liksom), mer tårta (se ovan), kattjakt (hos grannarna uppe i X-här) och kattvakt (hos grannarna här) sitter vi båda två nu till slut i soffan hemma, mätta och belåtna, och peppar för Putte i Parken imorgon.

Mogen reklam

Chiquita kör tydligen en reklamkampanj just nu. Överallt sitter de, affischerna som försöker förmedla att chiquita är det bästa som finns.

Nu äter jag ju viisserligen inte bananer, men gjorde jag det skulle jag nog bli en aning skeptisk till ett företag som tycker att det är hållbart att odla sju av åtta frukter helt i onödan...

RSS 2.0