Kartonger, kaffe och snorhala stenar

Har under helgen hjälpt Patriks bror att flytta. Både under lördagen och söndagen kördes otaliga flyttlass mellan lägenhet och hus och trots att flytten redan pågått i två veckor och mycket redan var flyttat (var även där en heldag för ett par helger sedan, när första lassen gick) så fanns det hur mycket saker som helst att flytta. Sista vändan fick vi knöka in i ett förråd på baksidan, dit vi i mörkret fick ta oss i regnet, på snorhala stenar som skulle föreställa en söt stig men mer gav känslan av att vi var på någon öde ö, en kulen natt och smugglade diverse olagliga substanser.


Liten, liten bråkdel av det vi kört omkring med i helgen.

Nu är det i alla fall bara de stora tunga möblerna kvar och dem skulle inhyrd personal hjälpa till med nästa helg. Men hur en familj på två och en halv person, som bott i en inte överdrivet stor trea kan ha möbler och saker nog att kunna möblera hela vita huset med förundrar. Helgens träning är i alla fall avklarad med råge och till på köpet har vi haft det riktigt kul under tiden.

Kommentarer
Postat av: Patrik

Ja, det var verkligen roligt! Nu får jag nog lov att sprida din blogg lite så att andra får se hur duktiga vi varit.. ;)

2011-09-19 @ 10:31:16
URL: http://patrik.kirtap.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0