Istället för bakispizza

Mår inte så dåligt som jag nog egentligen förtjänar efter igårkväll. Däremot har jag otroligt ont i benen, träningsvärk som tusan i låren och ont i benhinnorna efter fredagsförmiddagens löptur. Att, efter att inte ha sprungit utomhus på över ett år, börja med en lång joggingtur på asfalt och sedan ha så bråttom till en tenta att man inte hinner stretcha ordentligt är nog ingen bra idé...

Well well. I morse var i alla fall huvudvärken där och knackade på, och har man inte värdens sötaste pojkvän om han går upp och fixar frukost, i amerikansk stil med pankakor (med glass och sirap, mums!), bacon, stekta champinjoner, apelsinjuice och såklart kaffe lagom tills man själv vaknar?

Yummy!

Efter att ha piggnat till lite så blev det sedan en tur till Bergvik, storhandlade massor av småkrafs på Ikea och har nu nya lampor i nästan hela lägenheten känns det som. Passade även på att slinka in på Ica och fixa lite snacks inför ikväll, då vi tydligen är värdar för kvällens förfest och där fick en lycklig tjej plocka ihop en sallad i salladsbaren. Livet är inte så tokigt alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0