Hej hopp

Ligger ute i solen på verandan med laptopen och ett glas kall jordgubbssaft. Inte för att det behövs egentligen, i alla fall inte solen, utan snarare tvärtom... Det blev snarare lite för mycket utav sådant igår. Nu är framsidan (förvånansvärt nog) av mig svagt tomatfärgad, med bländande vita bikiniränder medan ryggen knappt verkar ha märkt av solen alls.

Annars är det ryggen och axlarna som brukar råka värst ut. Man fastnar i någon bra bok och blir liggande på mage och läser i flera timmar. Sedan vänder man pliktskyldigt på sig för att sola magen lite men efter två minuter ger man upp när man får solen i ansiktet och inte orkar hålla boken tillräckligt högt ovanför huvudet för att kunna läsa.

Well, igår så blev det inget läsande överhuvudtaget så jag skyller min röda mage på det. Var som sagt i Sunne och besökte vattenlandet där i sällskap av pojkvännen och två av hans kompisar. Hade faktiskt med en bok, förutseende nog snodd ur pojkvännens bokhylla som säkerhetsåtgärd. Men den blev liggande i väskan hela dagen.

Istället blev det lite badande (25-gradigt vatten var faktiskt helt okej). Några kallduschar följda av brant sluttande (ehm... tillräckligt branta för min smak i alla fall...), snävt svängande, totalt mörklagda rör, föreställandes vattenrutschkanor äntrade i gummibåtar eller badringar i storlek XXXXXL. Lite solande på den konstgjorda floden som löpte genom hela parken på innan nämnda badringar samt ännu mer solande (och en del slumrande) på gräsmattan på anläggningen. Lite lunch och en varsin glass hanns också med innan vi slutligen begav oss hemåt igen i tid för att pojkarna skulle hinna se tyskar och engelsmän springa runt och sparka på varandra (och någon gång ibland även den där runda grejen som tydligen ska försöka hamna i de där fyrkantiga, nätklädda båsen på vardera sida gräsmattan...).

Sammanfattning: Vattenland är faktiskt inte så värst hemska utan riktigt roliga, gårdagen var otroligt trevlig och väldigt mysig och fotboll är en aning överskattat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0