Mat, stan är full av mat.

Då jag råkar veta att hela världen spänt gått och väntat på att få reda på dagens viktigaste spörsmål så ska jag passa på att avslöja det, nu när jag ändå hunnit plocka upp datorn i några minuter. ; VAD åt jag till frukost imorse? Jag kan ju börja med att erkänna att det inte var någon såndär ordentlig, hälsosam, nyttig frukost som man står sig på hela dagen och som alla de där vuxna människorna predikar om att man ska äta. Nej det blev så mycket som en kopp te (föga förvånande) och ett par rostade mackor med marmelad (baserad på apelsin, annars hade väl någon avlidit av nyfikenhet). Lagom ansträngande så.

Sedan följde lunch bara någon dryg timme (eller två...) senare, då Kebab Houses enda thairätt avnjöts. Detta försegicks av en långpromenad (eh... stadsvandring) till varenda ställe i hela stan som specialiserat sig på någon form av asiatisk matlagning, när jag fick för mig att propsa på att det var det enda jag kunde tänka mig att äta till lunch. Inget av ställena vi besökte öppnade dock före tolv och vi fick ta till en nödlösning för att överhuvudtaget hinna luncha innan mitt sällskap skulle vidare.

Riktigt gott var det hur som helst och kunde definitivt mäta sig med vilket thaiställe som helst här i stan. Min nya favoritdryck, Chai Latte, avnjöts efter det när jag en stund senare mötte upp mor, far och min för dagen ruskigt söta lillebror för att fika och sedan agera konsult åt pappa i mycket viktig fråga, nämligen vilken mössa som skulle inhandlas. Sedan stack jag och lillebror iväg och köpte godis (plockgodis åt honom, youghurdoppad müsli från naturgodishyllan åt mig. Jag har fått ett nytt beroende...) som vi sedan satt och knaprade på hemma hos farmor.

Frammåt eftermiddagen drack jag och min mor några koppar kaffe och åt morotskaka och muffin på IKEA, i samband med inköp av bokhyllor och dussintals gosedjur och ikväll har jag sedan ätit ris med baconlindad kyckling i gräddsås, följt av ett par clementiner, lite popcorn och en del nötter.

Nu känns det som att jag inte har hunnit med så mycket mer än att äta idag, men tänker jag efter har jag nog faktiskt hunnit få en hel del annat gjort också. Nästan så att jag är lite imponerad av mig själv.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag tycker att det låter som en mycket bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0