Afternoon tea.

Övre fatet: Gurksandwiches  Undre fatet: Ägg och crème fraîche-sandwiches  Mycket delikat!I vanliga fall brukar ju söndagar bli över när veckan är avklarad. Det blir tid till att komma ikapp med skolarbete (okej... jag planerar i alla fall in att jag ska göra en massa skolarbete varje söndag...) tid att ta det lungt och sova igen alla veckans förlorade timmar med sömn eller tid att umgås med familjen.

I går avnjöt vi (ett litet sällskap trevliga vänner) dock söndagseftermiddagen på ett nytt sätt. Vi har ju haft fransk-kvällar, ska ha svensk kväll under lovet och gårdagen tillbringades då alltså i engelsk anda. Bilderna får tala för sig själva (håll pekaren över dem föreslår undertecknad), även om de bara porträtterar en bråkdel av godsakerna. Defenitivt något som kan tänkas stå på dagordningen igen framöver!
Denna trevliga dryck kanske ser ut som te vid en första anblick, men är i själva verket varm saft, vilket ett par obelevrade medlemmar i sällskapet föredrog. Hur man kan föredra det framför te är dock för mig en gåta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0