Fallingwater

Har varit hemma i ett par timmar nu och jag känner mig fortfarande omskakad av att vara det faktiskt. Dock kan kanske en del av förvirringen bero på att det hänt så otroligt mycket medan jag varit borta. Jag menar, jag har ju bara varit borta några dagar, kan inte folk hålla sig lungna då...?

Har i alla fall haft det mysigt på kusten, med växlande väder. Sol, spöregn, snö (!), en jävla massa åska och sedan återigen lite sol. Spelat både en massa kort och apfapet, saknat en bra bok att läsa, hoppat runt på klipporna, solat en smula, gått långa promenader i den vackra naturen, gjort en massa utflykter, shoppat, shoppat lite till, smsat en hel massa (och varit inne på facebook på mobilen, haha) och haft trevliga telefonsamtal är väl ungefär vad jag gjort.

Nu ligger jag här och tar det lungt. Och är på jävligt bra humör av någon anledning. Känns nästan som att jag skulle kunna flyga om jag försökte. Vilket är jävligt skummt efter som jag inte har ett skit att vara glad över (eller, ja, det har jag ju, men inte mer än annars liksom). Misstänker att jag blivit drogad (vilket i och för sig inte är speciellt troligt eftersom jag inte träffat någon på flera timmar, haha) lider utav svälthallunicationer (det finns inget att äta i huset så jag måste gå och handla, orkar inte, orkar inte!) eller helt enkelt är övertrött.

Dagens låt: You Dance Just Like Me - Lisa Miskovsky

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag tror att ditt obeskrivligt goda humör har sin grund i att skolan börjar om en vecka (och du inte kommer att ha MCn i samhällskunskap B).

2009-08-13 @ 19:05:44
Postat av: Helena

Haha, lyx att slippa MCn. MIN MENTOR.

2009-08-15 @ 20:15:51
URL: http://implodera.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0